Kawy Mielone
Włoska Kawa Moak Aromatico Jazz
Kremowy, aromatyczny smak kawy MOAK Aromatico Jazz to raj dla podniebienia smakoszy tego napoju. Kawa składa się w 100% z jednego z najchętniej wybieranych gatunków — Arabiki.
Mieszanka klasycznych ziaren została przygotowana z upraw pochodzących z Brazylii, Kostaryki, Hondurasu, Etiopii i Peru, dzięki czemu można mieć pewność, że każdy przygotowany napar będzie wyjątkowy.
kup teraz
Mieszanka klasycznych ziaren została przygotowana z upraw pochodzących z Brazylii, Kostaryki, Hondurasu, Etiopii i Peru, dzięki czemu można mieć pewność, że każdy przygotowany napar będzie wyjątkowy.
kup teraz
Włoska Kawa Moak Intenso Soul
Kawa MOAK Intenso Soul to propozycja dla smakoszy, którzy cenią sobie w naparze zrównoważoną kwasowość. Po zaparzeniu tej mieszanki wyczuwalna jest lekka goryczka czystego kakao, którą uzyskuje się w procesie powolnego palenia każdego ziarna. Całość dopełnia subtelny posmak cytrynowy, który na długo pozostaje w ustach uzupełniony zapachem pieczonego chleba. Jak zatem widać — kawa MOAK Intenso Soul to wyjątkowy produkt, który na długo pozostanie w naszej pamięci i kubkach smakowych.
Mieszanka kawy MOAK Intenso Soul została pozyskana z aż ośmiu krajów, które słyną z uprawy najlepszej kawy na świecie. Odpowiednio dobrane proporcje sprawiają, że kawa ma idealny smak i aromat, czym przyciąga nawet najbardziej wybrednych smakoszy.
Aby jednak móc cieszyć się jej wyjątkowością, należy prawidłowo przygotować napar. Chcąc odnieść sukces, do niewielkiej filiżanki o pojemności 30 ml należy wsypać 7,5 grama mieszanki, a następnie zalać ją wodą o temperaturze między 88 a 93°. Tak przygotowany napar musi odstać 25 sekund. Tylko wtedy możesz mieć pewność, że uzyskasz niepowtarzalny smak, który pozostanie z Tobą na długo.
kup teraz
Włoska Kawa Moak Forte Strong Rock
Kawa MOAK Forte Rock to wyjątkowa mieszanka, która zaskoczy smakoszy nie tylko aksamitną kremowością, ale także bogactwem aromatów. Kawę stworzono z ziaren, które pochodzą aż z siedmiu regionów słynących z najbardziej aromatycznych upraw — Brazylii, Hondurasu, Kongo, Ruandy, Indonezji, Ugandy i Wietnamu.
Kawa MOAK Forte Rock będzie idealna dla miłośników, którzy cenią bogaty aromat i pełnię smaku. W prezentowanej mieszance połączono nuty gorzkiego kakao oraz migdałów i orzechów laskowych. Składniki te doskonale podkręcają smak kawy, nie przytłaczając jednocześnie podniebienia. Osoby, które lubią długo czuć smak kawy w ustach z pewnością docenią tę mieszankę. Warto tutaj wspomnieć także o subtelnej kwaskowatości, które delikatnie podkręca smak kawy, zapewniając smakoszom skuteczne orzeźwienie.
Chcąc wydobyć z naparu jak największą ilość aromatu i smaku, należy go odpowiednio przygotować. Do małej filiżanki o pojemności 30 ml należy wsypać 5,8 grama kawy i zalać wodą o temperaturze 88 - 93°C i odczekać 25 sekund. Tak przygotowana kawa będzie idealna.
kup teraz
Kawa MOAK Forte Rock będzie idealna dla miłośników, którzy cenią bogaty aromat i pełnię smaku. W prezentowanej mieszance połączono nuty gorzkiego kakao oraz migdałów i orzechów laskowych. Składniki te doskonale podkręcają smak kawy, nie przytłaczając jednocześnie podniebienia. Osoby, które lubią długo czuć smak kawy w ustach z pewnością docenią tę mieszankę. Warto tutaj wspomnieć także o subtelnej kwaskowatości, które delikatnie podkręca smak kawy, zapewniając smakoszom skuteczne orzeźwienie.
Chcąc wydobyć z naparu jak największą ilość aromatu i smaku, należy go odpowiednio przygotować. Do małej filiżanki o pojemności 30 ml należy wsypać 5,8 grama kawy i zalać wodą o temperaturze 88 - 93°C i odczekać 25 sekund. Tak przygotowana kawa będzie idealna.
kup teraz